Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

Velkommen til vårt magasin. Her planlegger vi å legge ut informasjon om hva som rører seg her hos oss på Audi Møller Bil Trondheim. Det kan være en gladsak om en av våre ansatte for at du skal bli litt mer kjent med hvem vi er, en happy kunde som forteller sin historie, spesielle tilbud du bør vite om, litt om våre modeller eller andre bilrelaterte ting. Vi tar gjerne imot tips om hva du savner av informasjon på våre sider. Send mail til [email protected] 

  • Ladestasjoner tilgjengelig hos Møller Bil Trondheim

    Møller Bil Trondheim tilbyr hurtiglading for sine kunder og øvrige elbileiere.

    Les mer
  • Kortreist sikkerhet fra NTNU i Trondheim

    Forskere fra CASA ved NTNU i Trondheim tilbyr kortreist sikkerhet for Audi i Norge. I dag gjøres mye av krasjtestingen faktisk digitalt. Kortreist og miljøvennlig sikkerhet der altså. Les mer her!

    Les mer
  • Bruktbilsalget  - All time high i april!

    Møller Bil Trondheims bruktbilsjef, Øystein Falck-Ytter forteller at det ble en bråbrems i salget da korona «traff» Norge, men at det sakte men sikkert normaliserte seg mot påske. Etter påske har det vært større aktivitet enn noen gang!

    Les mer
  • Audi A6 Avant TFSI e quattro

    Audi A6 Avant TFSI e quattro - en sprek hybridbil som egner seg like godt til bykjøring som til lengre turer på landeveier. I juni åpner vi endelig for bestilling! 

    Les mer
  • Kundemottaket vårt tar deg imot med et smil.

    Kundemottaket på Møller Bil Trondheim tar deg imot med et smil, enten du kommer innom butikken, ringer eller sender forespørsel på nett. De sitter klare til å bistå deg og rådfører om du trenger litt ekstra bistand i disse dager. Du trenger ikke fysisk være innom butikken for å få fikset din bil.

    Les mer