Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

Velkommen til vårt magasin. Her legger vi ut informasjon om hva som rører seg her hos oss på Audi Møller Bil Trondheim. 

Det kan være en gladsak om en av våre ansatte for at du skal bli litt mer kjent med hvem vi er, en happy kunde som forteller sin historie, spesielle tilbud du bør vite om, litt om våre modeller eller andre bilrelaterte ting. Vi tar gjerne imot tips om hva du savner av informasjon på våre sider. Send mail til [email protected] 

Et sterkt kulturelt samarbeid i Trondheim.

Konsertarrangøren Trondheim Stage er svært glad, og bokstavelig talt LADET for at Norge nå har åpnet opp for fullt og konserter igjen kan glede det trønderske folk.

Audi Møller Bil Trondheim er en viktig bidragsyter. 

Les mer
 • Konseptet "Artist in Residence" på Britannia Hotel har blitt varmt mottatt i Trondheim.

  Arrangøren Dora 3 kan fortelle om fulle hus og utsolgte konserter fra dag 1. Etter en liten pause er de nå igang igjen med nye konserter i sommer. 

  Les mer
 • Et sterkt kulturelt samarbeid i Trondheim.

  Konsertarrangøren Trondheim Stage er svært glad, og bokstavelig talt LADET for at Norge nå har åpnet opp for fullt og konserter igjen kan glede det trønderske folk.

  Audi Møller Bil Trondheim er en viktig bidragsyter. 

  Les mer
 • Maria Olsvik er en av flere unge kvinner som har valgt Audi e-tron i år.

  Hos Audi på Møller Bil Trondheim merker man at kvinnene er mer og mer aktivt deltagene i bilkjøpet. RBK-spilleren Maria Olsvik var den som håndterte bilkjøpet når det var familieforøkelse på gang, og behovet for ny familiebil meldte seg. 

  Les mer
 • Offisiell åpning av Møller Medvind i Trondheim

  Nyetablerte Møller Medvind i Trondheim ansetter fra NAV og vil hjelpe unge mennesker med hull i CV'en.

  For ca tre uker siden ble to unge gutter fra NAV ansatt hos Møller Medvind. Det var mange aktuelle kandidater, men disse to utmerket seg. Ikke fordi de hadde mest erfaring, men fordi de trengte oss mest, forteller avdelingsleder Gunnar Voldmo. 

  Les mer
 • Møller Bil kjæm te dæ!

  Vi ønsker å treffe folk ute i distriktet og har derfor valgt å ta med oss våre tre merker ut av huset og møte folk der de er.

  Les mer
 • Wenche og Yvonne er gjerne de første du møter hos Møller Bil Trondheim.

  Vi ønsker å synliggjøre litt bedre hvem det er du møter når du henvender deg hos oss ang. kjøp av ny bil eller service, og starter med å presentere våre to damer i front. 

  Les mer
 • Derfor valgte Yvette Hoel Audi e-tron

  Når Audi e-tron kom på det norske markedet i 2018 var det mange som hadde store forventninger til modellen. Siden den dagen har mange valgt å kjøpe bilen og i Norge er det solgt ca 12000 siden oppstart, hvorav 4000 er solgt i 2020.

  Les mer
 • Derfor er Audi e-tron den perfekte familiebilen

  Nå er det kommet en elektrisk SUV fra Audi som dekker familiens behov. Her er fem gode grunner til hvorfor du bør vurdere Audi e-tron.

  Les mer
 • Ladestasjoner tilgjengelig hos Møller Bil Trondheim

  Møller Bil Trondheim tilbyr hurtiglading for sine kunder og øvrige elbileiere.

  Les mer
 • Nye Audi A3 TFSI e plug-in hybrid

  Audi A3 TFSI e bygger videre på suksessen til forgjengeren Audi A3 e-tron. En kompakt permium bil, som tilbyr det beste fra to verdener - med betydelig økt elektrisk rekkevidde

  Les mer
 • Kortreist sikkerhet fra NTNU i Trondheim

  Forskere fra CASA ved NTNU i Trondheim tilbyr kortreist sikkerhet for Audi i Norge. I dag gjøres mye av krasjtestingen faktisk digitalt. Kortreist og miljøvennlig sikkerhet der altså. Les mer her!

  Les mer
 • Bruktbilsalget  - All time high i april!

  Møller Bil Trondheims bruktbilsjef, Øystein Falck-Ytter forteller at det ble en bråbrems i salget da korona «traff» Norge, men at det sakte men sikkert normaliserte seg mot påske. Etter påske har det vært større aktivitet enn noen gang!

  Les mer
 • Audi A6 Avant TFSI e quattro

  Audi A6 Avant TFSI e quattro - en sprek hybridbil som egner seg like godt til bykjøring som til lengre turer på landeveier. I juni åpner vi endelig for bestilling! 

  Les mer
 • Kundemottaket vårt tar deg imot med et smil.

  Kundemottaket på Møller Bil Trondheim tar deg imot med et smil, enten du kommer innom butikken, ringer eller sender forespørsel på nett. De sitter klare til å bistå deg og rådfører om du trenger litt ekstra bistand i disse dager. Du trenger ikke fysisk være innom butikken for å få fikset din bil.

  Les mer
 • RS Roadshow

  23. - 24. november får vi besøk av det ypperste fra Audi Sport. Du kan blant annet se Audi RS Q3 Sportback, Audi RS Q8 og Audi RS 6 Avant på nært hold hos oss på Møller Bil Trondheim.

   

  Les mer