Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Magasin

Velkommen til vårt magasin. Her legger vi ut informasjon om hva som rører seg her hos oss på Audi Møller Bil Trondheim. 

Det kan være en gladsak om en av våre ansatte for at du skal bli litt mer kjent med hvem vi er, en happy kunde som forteller sin historie, spesielle tilbud du bør vite om, litt om våre modeller eller andre bilrelaterte ting. Vi tar gjerne imot tips om hva du savner av informasjon på våre sider. Send mail til trondheim@moller.no. 

Et sterkt kulturelt samarbeid i Trondheim.

Konsertarrangøren Trondheim Stage er svært glad, og bokstavelig talt LADET for at Norge nå har åpnet opp for fullt og konserter igjen kan glede det trønderske folk.

Audi Møller Bil Trondheim er en viktig bidragsyter. 

Les mer
 • De nye Audi Q8 e-tron modellene. En verdig arvtager.

  Audi e-tron har vært en suksess, nå er arvtageren klar til å ta over, med oppdatert design, større batteri og lengre rekkevidde.
  Opplev de nye Audi Q8 e-tron modellene.

  Les mer
 • - Dette gir skikkelig frihetsfølelse sier alpinist Markus Fossland, som nylig hentet ut sin nye Audi e-tron

  Markus er en av Norges mest fremadstormende alpinister og Audi Møller Bil Trondheim er stolt samarbeidspartner.  

  Les mer
 • Konseptet "Artist in Residence" på Britannia Hotel har blitt varmt mottatt i Trondheim.

  Arrangøren Dora 3 kan fortelle om fulle hus og utsolgte konserter fra dag 1. Etter en liten pause er de nå igang igjen med nye konserter i sommer. 

  Les mer
 • Et sterkt kulturelt samarbeid i Trondheim.

  Konsertarrangøren Trondheim Stage er svært glad, og bokstavelig talt LADET for at Norge nå har åpnet opp for fullt og konserter igjen kan glede det trønderske folk.

  Audi Møller Bil Trondheim er en viktig bidragsyter. 

  Les mer
 • Maria Olsvik er en av flere unge kvinner som har valgt Audi e-tron i år.

  Hos Audi på Møller Bil Trondheim merker man at kvinnene er mer og mer aktivt deltagene i bilkjøpet. RBK-spilleren Maria Olsvik var den som håndterte bilkjøpet når det var familieforøkelse på gang, og behovet for ny familiebil meldte seg. 

  Les mer
 • Derfor valgte Yvette Hoel Audi e-tron

  Når Audi e-tron kom på det norske markedet i 2018 var det mange som hadde store forventninger til modellen. Siden den dagen har mange valgt å kjøpe bilen og i Norge er det solgt ca 12000 siden oppstart, hvorav 4000 er solgt i 2020.

  Les mer
 • Derfor er Audi e-tron den perfekte familiebilen

  Nå er det kommet en elektrisk SUV fra Audi som dekker familiens behov. Her er fem gode grunner til hvorfor du bør vurdere Audi e-tron.

  Les mer
 • Ladestasjoner tilgjengelig hos Møller Bil Trondheim

  Møller Bil Trondheim tilbyr hurtiglading for sine kunder og øvrige elbileiere.

  Les mer
 • Kortreist sikkerhet fra NTNU i Trondheim

  Forskere fra CASA ved NTNU i Trondheim tilbyr kortreist sikkerhet for Audi i Norge. I dag gjøres mye av krasjtestingen faktisk digitalt. Kortreist og miljøvennlig sikkerhet der altså. Les mer her!

  Les mer
 • Bruktbilsalget  - All time high i april!

  Møller Bil Trondheims bruktbilsjef, Øystein Falck-Ytter forteller at det ble en bråbrems i salget da korona «traff» Norge, men at det sakte men sikkert normaliserte seg mot påske. Etter påske har det vært større aktivitet enn noen gang!

  Les mer
 • Kundemottaket vårt tar deg imot med et smil.

  Kundemottaket på Møller Bil Trondheim tar deg imot med et smil, enten du kommer innom butikken, ringer eller sender forespørsel på nett. De sitter klare til å bistå deg og rådfører om du trenger litt ekstra bistand i disse dager. Du trenger ikke fysisk være innom butikken for å få fikset din bil.

  Les mer