Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Derfor er Audi e-tron den perfekte familiebilen

Oppdatert 25.juni 2020

Nå er det kommet en elektrisk SUV fra Audi som dekker familiens behov. Her er fem gode grunner til hvorfor du bør vurdere Audi e-tron.

1. Romslig baksete med isofix

Baksetet er romslig og med god plass til to barneseter. Isofix er naturligvis på plass og gjør det enkelt å koble til og fra barnesetene. På bildet er det god plass til sjåføren som er 194 centimeter og passasjeren som er 174 centimeter. Ettersom gulvet bak er tilnærmet flatt kan et tredje barn sitte komfortabelt mellom barnesetene.

2. Stort bagasjerom, mulighet for takboks og tilhenger

Bagasjerommet på 600 liter rommer bagasje for en hel familie inkludert en stor barnevogn (i dette tilfelle Thules Urban Glide 2 med avmonterte hjul). Har du mye i hendene kan bagasjerommet åpnes ved av å sveipe foten under støtfangeren. Under panseret er det også et rom hvor du kan lagre ladekabler. I tillegg kan du ha takboks og dra tilhenger på inntil 1800 kilo.

3. quattro firehjulstrekk tar deg frem året rundt

Fremkommeligheten er imponerende takket være elektrisk quattro firehjulstrekk. Systemet er nyutviklet og fordeler kreftene lynkjapt mellom motorene foran og bak. Ved hjelp av luftfjæring (standardutstyr) kan du øke bilens bakkeklaring med over syv centimeter ved behov – noe som er best i klassen. Enten om veien er røff eller dårlig brøytet hindrer ikke det Audi e-tron i å ta seg frem.

4. Elektrisk SUV med lang rekkevidde og lynrask lading

Den er elektrisk og med lengre rekkevidde enn de fleste barns tålmodighet. Et ladestopp er en perfekt anledning til å fylle på alles energibehov og skifte bleier om du har små barn. Realistisk rekkevidde er mellom 300 og 400 kilometer avhengig av vær, føre og hastighet. I praksis betyr det tre til fem timers kjøring. Lader du Audi e-tron på en lynlader (150 kW) fylles batteriet fra 0 til 80% på kun 30 minutter.

 

5. En av markedets sikreste biler

Anerkjente Euro NCAP gir Audi e-tron høyeste karakter i en rekke kollisjonstester. Testresultatene viser spesielt at barna er godt beskyttet i baksetet. Avanserte sikkerhetssystemer som autobrems og unnamanøverassistent bidrar til å hindre ulykker om sjåføren er uoppmerksom. Se film av de ulike sammenstøtene her.

Vi har leveringsklare Audi e-tron! Ønsker du å prøvekjøre eller motta et tilbud? Ta kontakt med oss i dag.

 

Foto: Andreas Brøvig