Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Konseptet "Artist in Residence" på Britannia Hotel har blitt varmt mottatt i Trondheim.

Publisert 08.juni 2021

Arrangøren Dora 3 kan fortelle om fulle hus og utsolgte konserter fra dag 1. Etter en liten pause er de nå igang igjen med nye konserter i sommer. 

Et bredt spekter av artister har allerede opptrått. Blant annet Eva Weel Skram , Jo Nesbø, Åge Aleksandersen, Sissle Kyrkjebø, Ingrid Bjørnov, Odd Nordstoga, Bjarne Brønbo med mange mange flere. Nå er det nye artister på gang for sommerprogrammet som blant annet Sivert Høyem, Bjørn Eidsvåg og Marion Ravn m.flere. 

Her kan du se sommerprogrammet og kjøpe billett

artister Artist in Residence 2021.PNG

 

Audi - en kulturell samarbeidspartner

Audi har lenge vært opptatt av å være en kulturell bidragsyter her i Trondheim og har i mange år blant annet støttet Olavsfest i samarbeid med Trondheim Stage, noe vi gjør også i år. Men denne gangen var det et annet spennende kulturelt konsept vår Markedssjef, Bengt Røhmesmo hos Audi Møller Bil Trondheim, tente på. 

Når Daglig leder for Dora 3, Børre Johnsen, tok kontakt og presenterte ideen var han ikke vond å be.

Bilde: Børre Johnsen (Dora 3) , mottar her sin nye Audi e-tron. Her sammen med selger Kristoffer Jullum (til venstre) og Markedssjef Bengt Røhmesmo (til høyre). 

Audi e-tron ble i 2020 den mest solgte modellen i Norge. Den elektriske familiebilen som kan trekke inntil 1800kg kan skilte med en rekkevidde på inntil 436km og et bagasjerom på hele 660 liter. Det er noe av det beste i klassen. Ikke rart mange trøndere har falt for denne fristelsen. 

Les mer om Audi e-tron og våre kampanjer her

 

Dora 3

Dora 3 Ble etablert i januar 2017 og er en kulturformidler innen kunst, litteratur, musikk og opplevelser. De arrangerer konserter, forestillinger og kunstutstillinger på forskjellige scener i Trondheim, samt lager events på oppdrag fra næringslivet. 

- Vi ønsker å levere unike og uforglemmelige kunst og kulturopplevelser til glede for publikum. sier Børre Johnsen.

 

Artist in Residence

Konseptet som ble presenterte for Bengt het "Artist in Residence". Børre forteller her hvordan ideen ble til.  

- Da jeg gikk inn i Palmehaven, sammen med hotelldirektør Mikael Forselius 6 måneder før reåpning av Britannia hotel, så jeg for meg dette opplegget. Eksklusive kvelder med brilliant mat etterfulgt av topp underholdning. 

- Rommet er jo fantastisk, akustikken er fin, og et slikt konsept finnes det et stort publikum for. Du ledes til et bord tilpasset antallet i følget, god stemning rundt måltidet og en forventning til kveldens attraksjon. 

- Artistene flytter inn på hotellet og koser seg, så jobber de på scenen i 75 minutter på kvelden og byr på seg selv. 5 stjerners underholdning, mat og drikke.

- Hva mer kan du ønske deg, legger han til med et smil. 

    

Børre Johnsen Dora 3_Artist in Residence_Audi e-tron.jpgBørre kjørte rett til fjells etter hentingen av sin nye Audi e-tron og kunne melde om en supergod kjøreopplevelse. 

Audi_Dora3_JoNesbø.jpgHer sammen med Jo Nesbø ved en tidligere anledning i forbindelse med konseptet. 

 

Valget av Audi og e-tron. 

- Etterhvert som vi i fjor sommer gjennomførte et program med 9 artister og 27 konserter på 9 uker, kom behovet for en trygg og god artisttransport mellom flyplassen og Britannia Hotel. Da kunne bilen markedsføre konseptet og omvendt. Vi trengte en eksklusiv bil, med god plass og da var det en miljøvennlig Audi e-tron som sto øverst på ønskelisten, og hyggelig nok, så tente Bengt Røhmesmo på ideen.

- Og nå er det klart for en ny sort e-tron som skal rulle rundt i Trondheim, med ekskusiv profilering av artister, av Dora 3, av Britannia Hotel og av Audi selvsagt, forteller Børre. 

- Dette er blitt et usedvanlig suksessrikt samarbeide, og bilen legges merke til utenfor hotellet, og det blir litt Vegas stemning når artistene ankommer som forøvrig digger bilen, og gjerne spør om pris. 

- Da svarer jeg: Gjør noen ekstra kvelder i Palmehaven, så er du der - hehe. 

- Å kjøre en helelektrisk Audi e-tron er som å fly, helt fenomenalt!

 

Bengt Røhmesmo avslutter:

- Vi takker for et utrolig godt samarbeidet så langt og er stolte av å være samarbeidspartner til et så flott og ekskusivt konsept. Det passer Audi's profil veldig godt. Både Britannia og Dora 3 har virkelig vist klasse med dette konseptet og bidratt til å sette Tronheim enda mer på kartet. Takk for tilliten. 

Artist in Residence Audi e-tron-5.jpg

Bilde: Eva Weel Skram her sammen med Audi e-tron utenfor Britannia Hotel i Trondheim. 

Ønsker du å bestille billett til en av konsertene på Britannia kan du gjøre det her. 

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere om du ønsker en prøvetur i vår lekre Audi e-tron eller en av våre andre modeller. 

 

Mvh

Team Audi - Møller Bil Trondheim

 

Tekst: DCM - Møller Bil Trøndelag, Thea Øwre-Johnsen

Foto: Thea Øwre-Johnsen/Børre Johnsen - Dora 3