Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Publisert 20.mai 2020

Møller Bil Trondheim tilbyr hurtiglading for sine kunder og øvrige elbileiere.

Vi har tatt en prat med Servicemarkedssjef på Audi, Øyvind Gylland, som skal fortelle litt om våre hurtigladestasjoner her på bygget.

- Ja, det stemmer. Jeg ønsker å formidle at vi har investert i hurtigladere her hos oss, slik som denne Delta High Speed Charger. Vi har en her utenfor Audi og to hurtigladere ved Vokswagen-parkeringen. 

Hvem kan lade på disse?

- Alle våre kunder og andre elbil eiere

Hvordan får man ladet på disse hurtigladerne?

- Man må registere seg på www.ladeinorge.no eller laste ned appen Cloudcharge. Der kan man registere et ladekort, betale med SMS eller aktivere lading med appen. 

Er det noen fordeler ved å lade hos oss?

- Det er det absolutt. Hos oss får du hele 150 kW ladeeffekt, som er langt større enn de normale hurtigladerne rundt her. Og du får det til omtrent samme pris som en 50kW lader, som de andre tilbyderne har. 

Priser er som følger:

- kr1,25/min

- Kr3,-/kW

Når kan man lade her hos oss?

- Man kan lade utenom våre normale åpningstider. Dvs fra 17 på ettermiddagen til 07 om morgenen gjennom uka, og hele helgene. 

Velkommen til lading!