Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Publisert 07.desember 2020

Hos Audi på Møller Bil Trondheim merker man at kvinnene er mer og mer aktivt deltagene i bilkjøpet. RBK-spilleren Maria Olsvik var den som håndterte bilkjøpet når det var familieforøkelse på gang, og behovet for ny familiebil meldte seg. 

- Ja, det var jeg som hadde kontakt med Audi Møller Bil Trondheim og sånn sett hånterte alt det praktiske rundt bilkjøpet, forteller Maria, som nylig hentet ut sin nye Audi e-tron. 

Maria er utdannet ingeniør og spiller aktivt fotball for A-laget til Rosenborg kvinner. For ca. fire måneder siden ble hun også mamma, men hun er allerede tilbake på banen. Vi gratulerer med nylig ervervet sølv i toppserien!  

kvinner velger e-tron Maria Olsvik.jpg

Bilde: Maria trives veldig godt i Audi e-tron og gleder seg til langturer med bilen etter hvert. 

 

Valget av bil

Med bakgrunn i familieforøkelsen som var på gang og at de er en aktiv familie som trenger å ha med seg mye utstyr på tur, var det ønskelig å gå over fra den trofaste e-Golfen til en større familiebil.

Og siden Maria var vokst opp med Audi, og har god erfaring fra tidligere med merket, var det naturlig å vurdere Audi og elektrisk. Audi e-tron ble dermed prøvekjørt og barnevognen ble testet i bagasjerommet. Den bestod syretesten. I tillegg var det utrolig god plass til bilstolen bak, kan Maria fortelle. 

Kvinner velger Audi e-tron (2).jpgKvinner velger Audi e-tron (4).jpg

Bilde: Det er fortsatt god plass til passasjeren foran når bilstolen er montert forteller Maria. Lille Mikkel liker seg godt i e-tron og sover stort sett når de er på kjøretur. Maria anbefaler et speil bak for å kunne se barnet når man kjører. 

Les mer om Audi e-tron her. Norges mest kjøpte bil i 2020. 

 

Valgte e-tron av flere grunner. Sikkerhet var en av de.

- Ja, siden vi skulle få en liten baby var jeg veldig opptatt av at vi skulle ha en trygg og god bil, og det følte jeg vi fikk med Audi e-tron. Den har det meste av sikkerhetssystemer. I tillegg valgte vi ryggekamera siden det er mange barn i gaten der vi bor.

Maria forteller at de også valgte å gå for en tilleggspakke som blant annet inneholdt sidekollisjonsputer bak og nettingvegg for å sikre lasten i bagasjerommet. 

Kvinner velger Audi e-tron (1).jpg

Bilde: Bagasjerommet rommer fint barnevognen med mer, men det er selvsagt topp å ha mulighet for takboksen i tillegg, forteller Maria. 

Bengt Røhmesmo, Markedssjef for Audi på Møller Bil Trondheim, bekrefter at kvinner er veldig aktivt deltagene i bilkjøpet. Ofte er det de som stiller spørsmål rundt sikkerhet og andre aspekter for å sikre seg at de gjør det rette valget. Dette synes han er bra.

- Absolutt. At begge parter i familien er deltagene i bilkjøpet mener jeg er viktig. Det er for mange en stor investering og noe man bør være enig om. Da er det også flott at kvinnene viser interesse og tar del i prosessen eller er selve driveren i kjøpet, forteller Bengt. - Det er jo litt gammeldags tankegang at det kun er menn som kjøper bil, sier han med et lurt smil. Vi ser spesielt at aktive unge kvinner finner e-tron attraktiv, legger han til. 

Dette var viktige aspekter ved valget av e-tron for Maria og samboeren. 

  • Elektrisk
  • Sikkerhet
  • Plass - med romslig bagasjerom
  • Mulighet for hengerfeste med god trekkkraft
  • Mulighet for takstativ og takboks
  • Komfort

 

En aktiv familie så plass var viktig

- Vår familie er aktiv innenfor idrett så da var vi opptatt av at det skulle være en familiebil med god plass, og god komfort siden vi er mye på farten. Vi er avhengig av å få plass til pulk, kunne ha med ski i skiboks og også kunne bruke henger innimellom, så vi valgte å ta med hengerfeste, forteller Maria. Hun legger til at de er kjempefornøyd med bagasjeromsplassen og det er null stress med barnevogn.   

Nå gleder de seg til å pakke bilen full og dra avgårde på langtur etter hvert. Rekkeviddeangst har det aldri vært snakk om i følge Maria, så at det skulle være elektrisk var det aldri noen tvil om. 

 

Vi takker for tilliten og ønsker Maria og familien en riktig fin førjulstid. Drive safe.

Er du interessert i e-tron og ønsker å vite mer må du gjerne ta kontakt via kontaktskjemaet her på siden eller direkte med en av våre selgere. 

Tream Audi Møller Bil Trondheim.jpg

Med vennlig hilsen

Team Audi

Møller Bil Trondheim