Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Et sterkt kulturelt samarbeid i Trondheim.

Oppdatert 26.august 2021

Konsertarrangøren Trondheim Stage er svært glad, og bokstavelig talt LADET for at Norge nå har åpnet opp for fullt og konserter igjen kan glede det trønderske folk.

Audi Møller Bil Trondheim er en viktig bidragsyter. 

Trondheim Stage har som visjon å være ledende leverandør av store konsertopplevelser i vår region og samtidig skape samarbeid og samspill med næringslivet. De er i tillegg opptatt av å ta gode miljøbevisste valg, forteller Stein Vanebo, Bookingansvarlig i Trondheim Stage.

audi_trondheim stage.jpg

Bilde: Her er Audi's representater til venstre sammen med Stein Vanebo og hans crew i Trondheim Stage til høyre ved utlevering av Audi e-tron tidligere i år.

 

Audi som langsiktig samarbeidspartner

Med seg på laget har de samarbeidspartner over flere år, Audi Møller Bil Trondheim. Stein forteller at det gode samarbeidet gjennom en årrekke, nå med Audi e-tron, - er løftet til et nytt, spennende og grønt nivå.

- Med modellen Audi e-tron vil artister nå kjøre standsmessig, og for første gang elektrisk når de besøker Trondheim, forteller han. 

 

Audi_Trondheim stage samarbeid beskjært.jpg

Stein Vanebo henter her 6 nye Audi e-tron sammen med flere av sine ansatte. En høytidelig utlevering litt tidligere i år. 

Audi og Trondheim stage samarbeider.jpgTil venstre selger Øyvind Evensen Røskaft sammen med Stein og Markedssjef Bengt Røhmensmo ved Møller Bil Trondheim.

Les mer om Audi e-tron her

- Vi er svært stolte av å kunne fortsette det gode samarbeidet med konsertformidleren Trondheim Stage, forteller Bengt Røhmesmo, markedssjef for Audi Møller Bil Trondheim.  

 

Kultur og miljø som hånd i hanske

Møller Bil Trondheim lenge har vært opptatt av å være en kulturell bidragsyter her i byen, og Bengt forteller at de ser på Trondheim Stage som en seriøs artistformidler og konsertarrangør som bidrar sterkt til å trekke til seg dyktige artister til Trondheim. 

I over 5 år har aktørene samarbeidet og Trondheim Stage er svært fornøyd med valget av samarbeidspartner på bil. 

Vi er beæret over at en merkevare som Audi og Møller Bil Trondheim legger til rette for at våre artister kan fraktes bærekraftig. En sterk miljøprofil og bevisste valg som sparer miljøet er viktig for samtlige av våre festivaler, konserter og event, sier Stein entusiastisk.

Audi_etron_Trondheimstage (1).JPG

6 Audi e-tron profilert med Trondheim Stage skal bidra til å frakte ansatte, artister og andre involverte i tiden fremover i Trondheim. 

- At våre artister kan kjøres elektrisk mellom flyplass, arena og hotell er fantastisk for fremtiden. Vi jobber med store artistnavn og har store ambisjoner for året som kommer, sier Daglig leder i Trondheim Stage, Espen Hammer.

Trondheim Stages Styreleder Mård Askim forteller at de aldri i tvil om valget av bil da de fikk muligheten; for oss er elektriske Audi e-tron en perfekt match, sier han. 

Audi_etron_Trondheimstage (5).JPG

EC 62601, 62602, 62603,62604, 62605, 62606. En fin rekke registreringsnummer på de nye modellene. 

Bengt synes det er ekstra hyggelig at Trondheim Stage, som mange andre, ser at elektriske Audi e-tron er den perfekte modellen for dem. Vi er stolt over miljøfokuset til Trondheim Stage og synes det er stas at artistene får kjøre standsmessig og miljøvennlig med vår Audi e-tron mens de er i vår flotte by Trondheim, sier Bengt ved Møller Bil Trondheim.

 

Valget av Audi og e-tron. 

Bilen oppfyller alle krav til komfort, forteller Stein. 

- Av erfaring vet vi hvor begeistret artister blir, - spesielt internasjonale artister fra andre siden av Atlanteren, - over å fraktes med høy komfort og til overmål elektrisk.

- Nå kan vi tilby nærmest lydløs og full ladede grønne transportetapper, det være seg fra flyplass til hotell, eller mellom ulike arena. Med Audi e-tron tar vi el-kjøringen til et helt nytt nivå i Trondheim Stage og vi ser frem til gode kjøreopplevelser for både artister og samarbeidspartnere, legger han til.

Praktisk med ryggekamera

At samtlige biler er utstyrt med ryggekamera gjør enhver parkering til en lek, selv på arena der det ofte må manøvreres med små marginer. Stein trekker frem størrelsen på bagasjerom som særskilt positivt.

- Det vet vi mange artister vil lovprise, spesielt de som har instrumenter som må fraktes med største forsiktighet.

 

Takker for et godt samarbeid

Bengt Røhmesmo og Møller Bil Trondheim ser nå frem til at deres modell Audi e-tron skal gi kommende artister en god opplevelse i Trondheim by og at Trondheims befolkning vil få gode konsertopplevelser.

- Ja, det blir stas. Samtidig gleder vi oss til å invitere ansatte og kunder i slike hyggelige omgivelser igjen. Det er på høy tid, sier Bengt.

- Vi takker for et utrolig godt samarbeidet så langt og ønsker lykke til med arrangementene fremover. Vi er stolte av å være samarbeidspartner til en så seriøs og dyktig kulturformidler her i Trondheim. Nå gleder vi oss til tiden fremover og ser frem til mange hyggelige konsertopplevelser. Takk for tilliten, avslutter Bengt

 

Audi e-tron ble i 2020 den mest solgte modellen i Norge.

Den elektriske familiebilen som kan trekke inntil 1800kg kan skilte med en rekkevidde på inntil 436km og et bagasjerom på hele 660 liter. Det er noe av det beste i klassen. Ikke rart mange trøndere har falt for denne fristelsen. Her får man god komfort og god plass sammen med innovative løsninger. 

Les mer om Audi e-tron og våre kampanjer her

 

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere om du ønsker en prøvetur i vår lekre Audi e-tron eller en av våre andre modeller. 

Team Audi - Møller Bil Trondheim

 

Tekst: DCM - Møller Bil Trøndelag, Thea Øwre-Johnsen/ Cathrine Astad cat@speaking.no

Foto: Thea Øwre-Johnsen/Trondheim Stage