Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Skadespesialiststempelet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av våre bilmodeller. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard.

Hos Møller Bil Trondheim er vi sertifiserte og har dyktige fagfolk som kjenner din bil best. 

Felles skadesenter 

Nå har alle Møller Bil forhandlere i Norge fått et felles kundesenter på skade. Uansett hvor i landet du er,  kan du ringe Møller Bil Skadesenter på 915 04 490. De vil rute deg riktig til din lokale forhandler. 

Registrer din skade og bestill time i vår digitale verkstedbestilling Bilhold her. 

Du kan også kontakte oss per e-post 

 

Skadespesialist_action-6509631-2.jpg

Merkeverksteder som er sertifiserte skadespesialister på Audi

Ved å velge en sertifisert Skadespesialist dersom biluhellet er ute, får du en ekstra trygghet på at din Audi er meget godt ivaretatt, reparert etter fabrikkens spesifikasjoner, og at den er like sikker etter reparasjon som den var før en eventuell skade. Etter skadereparasjonen vil det utstedes et kvalitetsdokument som viser at reparasjonen er utført på din Audi.

Møller Bil Skadesenter.jpg

Fordeler ved å oppsøke et Audi skadeverksted

Du kan føle deg trygg når du leverer bilen til et av våre skadeverksteder. Norge er et av foregangslandene innen skadereparasjon og har videreutviklet og økt kriteriene for Audi Skadespesialist i tett samarbeid med Volkswagen AG

Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

  • Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen med bilder og tekst
  • Høye krav til kurs og kompetanse. Alle skadespesialister er forpliktet til å kurse seg på eksisterende og nye bilmodeller
  • Kun bruk av verktøy og utstyr godkjent av Volkswagen AG
  • Strenge krav til helse, miljø og sikkerhet
  • Vi tar alle type skader. Ingen skader er for store eller små.

Sikre bilskadereparasjoner - les mer om hva Norges bilbransjeforbund sier her

Arbeidet med sikre bilskadereparasjoner skal sikre at bilenes originale sikkerhet ivaretas i forbindelse med reparasjoner. Bilprodusentene har utarbeidet teknisk informasjon og reparasjonsmanualer og det er viktig at bilverkstedene følger kravene om å etterleve produsentens anvisninger og at bileier er bevisst på å benytte bilverksteder som tilfredsstiller dette.