Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Audi Møller Bil Trondheim får du alt du trenger til bilen din. 

Kontakt oss på skjema lengre ned så hører du fra oss innen kort tid.

Audi Møller Bil Trondheim ansatte (2).jpg

Bilde: Fra venstre bak selger Tage Sæther, Markedssjef Bengt Røhmesmo, selger Øyvind EvensenRøskaft, selger Magnus Kristiansen, selger Kristoffer Jullum og selger Morten Sandum (foran). 

Her selger vi nye Audi, i tillegg til at vi tilbyr en rekke tjenester innen service. Er du på jakt etter ny bil er du velkommen til å komme innom oss og se bilene vi har utstilt, og få hjelp til å velge den beste bilen for deg.

Uansett hva du trenger til bilen din kan vi tilby løsninger som utføres av sertifiserte medarbeidere. Våre bilmekanikere er erfarne, utdannet i Audi og møter alltid kundene med godt humør. For oss handler bil om mennesker! Vi ønsker å møte dine behov og å få deg tilbake på veien igjen så fort som mulig etter en godt utført jobb.

Vi er en totalleverandør av alle tjenester under samme tak. Det vil si at vi kan hjelpe deg med store og små reparasjoner på bil, i tillegg til bilservice, EU-kontroll, dekkskifte eller bytting av felger samt salg av originalt tilbehør til bilen fra Audi.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss på Møller Bil Trondheim.

Kontakt oss

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:30

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:30

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:30

Bilskade

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:30
Se åpningstider for andre avdelinger ››