Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Kampanjetilbud på alt du trenger til Norgesferien

Våren er her og fra 15. mai og frem til 30. juni får du ekstra gode tilbud på biltilbehør og -pleie hos Møller Bil. Gjør bilen sommerklar før Norgesferien - enten du skal vaske vekk vinteren eller har behov for tilbehør for å frakte utstyr eller familiens firbeinte, nye dekk eller friske opp bilen med klimarens/-service.

 

10% avslag på utvalgt tilbehør til bilen

Utnytt plassen til det maksimale.
Er det plass i bagasjerommet? Skal hunden bli med på biltur? Utnytt plassen til det maksimale, samtidig som lasten pakkes trygt og forsvarlig. Nå har vi kampanjetilbud på en stor mengde biltilbehør. Ta turen innom oss eller ta kontakt for å finne tilbehøret som passer din bil og familie best.

 

Thule Motion XT XL Nå kr 7.290Packline NX Twin XL Nå kr 9.490

  Thule Motion XT XL Packline NX Twin XL
 Farge Matt svart Svart pianolakk
 Volum  500 liter 450 liter
 Egenvekt 21,3 kg 24 kg
 Lengde 195 cm

212 cm


10% avslag på originale og Thule laste-, sykkel- og kajakkholdere

Frakt sykler, kajakk eller surfebrett på bilen.
Enten du ønsker å frakte på taket eller bilens hengerfeste får du frem til 30. juni 10% avslag på Originale- og Thule holdere. Ta turen innom oss eller ta kontakt for å finne lastesystemet som passer din bil best.

 

Ta kontakt

 

 10% avslag på hundebur fra 4Pets

Ta vare på hunden din med kvalitetshundebur fra sveitsiske 4pets.
Vedlikeholdsfrie bur i høy kvalitet som sikrer både hund og passasjerer under transport. Burene er låsbare, og låsen kan benyttes på begge sider av buret. Kombinér burene med tilhørende crashpute og madrass for topp komfort for din firebeinte venn. Burene er TÜV-godkjent og krasjtestet.