Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi Q8 er her!

Sporty, elegant, allsidig.

Audi Q8 quattro kombinerer det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé med de praktiske egenskapene til en stor SUV. Omfattende utstyrsliste, en rekke tilkoblingsmuligheter og gode terrengegenskaper gjør den til en perfekt følgesvenn både i jobbsammenheng og på fritiden.

 

Audi Q8 - det nye overhodet i Q-familien.
Audi Q8 kommer med Audis mild hybrid-teknologi, basert på et 48 volt-batteri. Bilen regenererer strøm på opptil 12kW ved bremsing, og lar deg kjøre på ren strøm i gitte kjøresituasjoner. Adaptiv luftfjæring og progressiv styring er standardutstyr og gjør styreutvekslingen mer direkte jo mer du dreier på rattet. Audi Q8 kan også leveres med firehjulsstyring for en enda mer smidig og stabil kjøreopplevelse.

Enkelt og brukervennlig med smarte tilkoblingsmuligheter - MMI response touch-teknologi.
Med betjeningskonseptet MMI touch response er nesten alle funksjonene tilgjengelige via to store displayer. Det øverste displayet på 10,1 tommer brukes til styring av infotainment og navigasjonssystem. Det nederste displayet er på 8,6 tommer og beregnet på oppvarming, klimaanlegg, komfortfunksjoner og inntasting av tekst. Audi Q8 kommer selvfølgelig også med Audis virtual cockpit.


Kontakt oss for nærmere informasjon om nye Audi Q8 quattro i dag!

 

Nye Audi Q8 quattro tiptronic fra kr. 1.148.580,-*

* Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk 0,66 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp 172g/km. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bildet kan avvike fra pristilbudet.