Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi A7 er her!

Dynamisk og elegant.

 

De iøynefallende lyktene med den umiskjennelige lyssignaturen, den rette fronten med bred singleframe-grill, den coupéliknende
profilen og den markante hekken levner ingen tvil om at den nye Audi A7 er en bil helt utenom det vanlige.

 

Formspråket til en ny generasjon
Den nye Audi A7 Sportback er sportslig elegant og representerer et nytt designspråk som viser vei inn i fremtiden. De skarpe linjene og den kupéliknende profilen gir bilen et dynamisk uttrykk. Lyktene med den unike A7-signaturen fremhever det moderne utseendet. Taket strekker seg i en lang bue fra A-stolpen, som er plassert langt bak, over det atletiske karosseriet til det markante bakpartiet med LED-lysbånd som går over hele hekken.

Skreddersydd lys
HD Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) lyser opp veibanen presist med en lysfarge som ligger nært opptil dagslys. De har dessuten lavt energiforbruk og lang levetid. Intelligente kameraer registrerer omgivelsene, og LED-fjernlyset er delt inn i flere lyssegmenter som slås på/av eller dimmes etter behov. Møtende trafikanter og trafikanter foran blir ikke blendet, områdene mellom og ved siden av dem lyses fortsatt opp med fullt lys. Lyssegmentene fungerer også som adaptive lys: Fokuspunktet forskyves ved hjelp av prediktive data om strekningen fra MMI navigasjon plus.

En førerplass for en ny tid
De høyoppløste MMI High-berøringsskjermene på 10,1 og 8,6 tommer med touch response er harmonisk integrert i instrumentpanelet. Det gir et ryddig og helhetlig inntrykk. Du styrer infotainmentsystemet på den øvre skjermen. På den nedre skjermen kan du styre klimaanlegget og komfortfunksjonene og legge inn tekst.

Enkel betjening direkte på skjermen
Færre taster, mer komfort: Det revolusjonerende betjeningskonseptet MMI touch response er like enkelt og intuitivt å betjene som en smarttelefon, og har haptisk tilbakemelding som sørger for sikker bruk også under kjøring. Og akkurat det er den store fordelen ved MMI touch response-teknologien. Når du bare tar på displayet med fingeren, skjer det ingenting. Du må trykke lett med en bestemt kraft, og først da kjenner du en mekanisk bekreftelsesimpuls og hører en klikkelyd. Det gir tydelig tilbakemelding og økt sikkerhet ved bruk under kjøring.


Kontakt oss for nærmere informasjon om nye Audi A7 i dag!

Nye Audi A7 Sportback 50 TDI quattro tiptronic fra kr. 851.140,-*

* Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk 7,2–5,2 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp 167–135g/km. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bildet kan avvike fra pristilbudet.