Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi A6 er her!

Alltid en generasjon foran.

I åtte generasjoner.

 

Elegant design, sportslige ytelser og progressive linjer. En perfekt kombinasjon av innovasjon og presisjon – form og funksjon i skjønn forening. Den nye Audi A6 Limousine og Audi A6 Avant setter standarden: mer atletisk enn noensinne, like suveren som alltid.

 

Den nye Audi A6 Avant er en stor stasjonsvogn med enestående plassforhold og fremtidsrettede digitale systemer kombinert med spenstige linjer. Avant er sportslig og elegant på utsiden, velpleidog sjenerøs på innsiden. Den har omfattende løsninger tilpasset den digitale tidsalderen og setter nye standarder i businessklassen med sine innovative førerassistentsystemer. Igjen.


En stor bil med betydelig plass
Det forbedrede plasskonseptet til den nye Audi A6 gir føreren og passasjerene bedre benplass, takhøyde og skulderbredde, mens bagasjeromsvolumet er like sjenerøst som før. Den delte bakseteryggen i Audi A6 Avant med mulighet for gjennomlasting kan slås ned i forholdet 40:20:40 og enkelt tilpasses dine ønsker og behov. Bagasjeromsvolumet kan justeres fra 565 til 1680 liter, slik at detpasser enten du skal på skiferie med familien eller på en lengre forretningsreise.

Utstyrspakker
Kupeen til den nye Audi A6 kan i stor grad tilpasses kundens ønsker. I tillegg til basismodellen leveres det fire utstyrspakker, hver med sitt eget fargekonsept: sport, design, design selection og S linesportspakke. Fargene er både progressive og elegante. De førsteklasses materialene, fra valconaskinn til dekor i matt børstet aluminium, kjennetegnes av høy produksjonskvalitet.

Minimalistisk design. Maksimal brukervennlighet
MMI High-skjermene på 10,1 og 8,6 tommer med HD og berøringsfunksjon er sømløst plassert i det elegante instrumentpanelet. De suppleres av den 12,3 tommer store skjermen til Audi virtualcockpit som leveres som ekstrautstyr. Inntil syv førere kan lagre sine innstillinger i individuelle brukerprofiler. Viktige bilfunksjoner kan dras og slippes på ønskede steder på MMI-skjermen, på sammemåte som på smarttelefoner. Fleksibelt, komfortabelt og fremfor alt enkelt.

Banebrytende og uttrykksfull design
Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) med dynamiske blinklys gjør inntrykk på flere måter. For det første sørger de for fremragende belysning av veibanen uten å blende møtende trafikk. For det andre setter de karakteristiske lyssegmentene et spennende preg på nye Audi A6.


Kontakt oss for nærmere informasjon om nye Audi A6 i dag!


Nye Audi A6 Avant 45 TDI quattro tiptronic fra kr. 739.670,-*

* Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk 5,8–5,5 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp 150–142g/km. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bildet kan avvike fra pristilbudet.