Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi Q4 e-tron er her

Team Audi hos Møller Bil Trondheim er veldig glad for å endelig kunne presentere Audi Q4 e-tron. Nedenfor finner du priser og modelloversikt med mer. Enjoy og ikke nøl med å ta kontakt!

Q4 e-tron er åpen for bestilling. De første bilene, også med firehjulsdrift, vil bli levert fra midt juni. 

Prisen starter på 399.900,-*

 

Audi Q4 e-tron
Audi Q4 e-tron Sportback

 

Audi Q4 e-tron modellene er her. Helelektrisk, progressivt design, imponerende romfølelse og fleksible digitale funksjoner. Dette er bare noen av høydepunktene. Audi Q4 e-tron er en sann allrounder – for hverdag og fritid.

 

Q4_2021_2468 B1.1.jpg

  • Quattro firehjulsdrift
  • Rekkevidde inntil 520 km
  • Bagasjerom 520 liter (1490 med nedfelte bakseter)
  • Hengervekt på inntil 1200kg på quattro
  • 100 km lading på 5min
  • 5% til 80% på 22,5 min
  • 0-100 km på 6,2 sek

 

Se priser og modellutvalg under kontaktskjema. 

 

Jeg ønsker å bli kontaktet.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

Priser og modellutvalg:


Q4 e-tron 35 fra 399.900,-* (rekkevidde inntil 341 km)

Q4 e-tron 40 fra 446.200,-* (rekkevidde inntil 520 km)

Q4 e-tron 50 quattro Advanced fra 484.500,-* (rekkevidde inntil 449 km)

 

Q4 Sportback e-tron 35 fra 419.900,-* (rekkevidde inntil 341 km)

Q4 Sportback e-tron 40 fra 455.400,-* (rekkevidde inntil 520 km)

Q4 Sportback e-tron 50 quattro Advanced fra 504.500,-* (rekkevidde inntil 449 km)

 

Q4link til audi.no.jpg


Utvendig design.

Audi Q4 e-tron kombinerer typiske Audi-designelementer med e-tron-detaljer. Man ser ved første øyekast at dette er en kompakt SUV fra Audi Q-familien, med kraftige proporsjoner og lang akselavstand, bred sporvidde og korte overheng foran og bak.

Audi Q4 e-tron har også fremragende aerodynamikk. Den høyreiste fronten med åttekantet singleframe-grill med lukket flate er tydelige e-tron-elementer. De store hjulene fremheves av markante quattro-linjer, mens batteriets plassering gir et lavt tyngdepunkt.

Designen er ren og enkel med frittsvevende taklinje med sportslig A-stolpe og ikonisk D-stolpe. Den dynamiske silhuetten fremhever den kraftige hekken, der et lysbånd binder sammen baklyktene.

De innovative Matrix LED-hovedlyktene har digitalt kjørelys med grafikk som symboliserer veien inn i den digitale verden. De dynamiske kjørelyssekvensene ønsker føreren av Audi Q4 e-tron velkommen inn i fremtiden. Det samme gjør baklyssekvensene i det horisontale lysbåndet bak.


Innvendig design.

Den innvendige designen til Audi Q4 e-tron kjennetegnes av teknologi, sportslige elementer og praktiske løsninger. Førerplassen har en tredimensjonal utforming.

Markante luftdyser og iøynefallende detaljer understreker den progressive designen. Det integrerte 11,6-tommers MMI touch-displayet i midten gir et innovativt inntrykk.

Sportsseter – med integrerte hodestøtter som ekstrautstyr – gir et sportslig luksuspreg. Bærekraftig produserte setetrekk og dekorelementer av resirkulert polyester (PET-flasker) leveres som ekstrautstyr. Det er brukt mye ny teknologi i den enkle og moderne designen.

Den nye rattgenerasjonen har black panel-finish, der Audi-ringene er integrert i overflaten. Multifunksjonstastene på rattet er for første gang berøringsstyrte, og visningene tones effektfullt bort. Det integrerte MMI touch-displayet er større og av høyere kvalitet.

Den nye e-tron-spaken i midtkonsollen med såkalt sliding-flate er en flott detalj. Det er også to andre nyheter som har sin premiere i Audi Q4 e-tron. AR-head-up-display viser informasjon på en ny måte i førerens synsfelt, og for første gang leveres en Audi-modell med lydsystem fra SONOS.

Mange praktiske løsninger er integrert i den innvendige designen, for eksempel ergonomisk plasserte flaskeholdere i øvre del av dørene. I midtkonsollen finner vi store oppbevaringsrom, Audi phone box og koppholdere. Tilbudsstrukturen er oversiktlig og gjør det enklere enn før å velge en enda sportsligere stil.


Kontakt oss i dag for nærmere informasjon. Salget har startet!

* Prisene inkl. frakt og leveringsomk. forhandler. Forbruk: 17,4-17,7 kWt/100km. Forbruk kan endre seg ved valg av ekstrautstyr. Bildet kan avvike fra tilbudet. Forbehold om trykkfeil.