Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Velkommen til VIP-visning av helt nye Audi e-tron!

Elektrisk kjøreglede.
Audi e-tron. Fremtiden er nå.

Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et helt nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste, gjør e-tron til en komplett familie-SUV for norske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde som åpner opp for helt nye muligheter og full frihet.

Nye Audi e-tron starter på 651.900,- inkludert frakt- og leveringsomkostninger i Oslo. Fullstendig prisliste vil foreligge senere. Det forventes å åpne for bestilling i løpet av 2018.

Norge er et av de første landene i verden som får mulighet til å vise nye Audi e-tron til kunder, og vi har gleden av å invitere deg til VIP-visning. I tillegg til presentasjon og visning av bilen, vil du få muligheten til å oppleve bilen på nært hold utvendig og innvendig. Det vil bli enkel servering og våre selgere vil stå til din disposisjon for spørsmål.

Fredag 9. november og lørdag 10. november blir det eksklusiv visning hos Møller Bil Trondheim.

Klikk her og meld deg på!